Informationsbrev mars 2018

En uppdatering om vad som sker i föreningen. 

OVK
De lägenheter som fick anmärkning vid OVK-besiktningen fick information om detta i samband med besiktningen och har även tilldelats ett informationsbrev av styrelsen gällande saken. Det är lägenhetsinnehavaren som ansvarar för att åtgärda problemet i sin egen lägenhet. Vi vill påminna om att denna åtgärd behöver genomföras innan ett visst datum, vilket framgår i brevet ni fått av styrelsen.

Obehöriga i fastigheten
Det har kommit till styrelsens kännedom att obehöriga personer vistas i våra fastigheter, både i källaren och på vinden. Vi har varit i kontakt med polisen gällande saken, satt upp lappar i gemensamma utrymmen och ser till att koden byts. Om ni uppmärksammar något framöver kan ni kontakta polisen. Var även noga med att inte utlämna portkoden till utomstående.

Årsstämma
Med detta informationsbrev vill vi i styrelsen meddela att den årliga föreningsstämman kommer att äga rum torsdagen den 17 maj kl. 19:00 i Dammfrigårdens restaurang. Observera att detta brev inte är en kallelse, utan har som ändamål att ge samtliga medlemmar möjligheten att boka in datumet i god tid. Kallelse med dagordning och annan eventuell information kommer att skickas ut senast två veckor innan, enligt bestämmelserna i föreningens stadgar.

Behov av styrelsemedlemmar
Är du intresserad av att vara med i styrelsen och arbeta med den löpande verksamheten i föreningen? Styrelsen träffas normalt sett en gång i månaden för styrelsemöte och däremellan driver styrelsemedlemmarna olika ansvarsområden och projekt utifrån de behov som finns i föreningen. Styrelsen är i stort behov av fler medlemmar som vill engagera sig i att driva föreningen framåt.  Kontakta styrelsen via mejl om du är intresserad.

 

Vänligen,

Styrelsen Brf Rosenborg